torstai 6. kesäkuuta 2013

Rullattua ruokaa

 
Sillon kun keli on tää, on parempi unohtaa kesän leikkiminen ja mennä esim. syömään.

Täällä on ihan huippua sushia. Melkeen yhtä hyvää kun Sushibareissa Helsingissä!
Tai osa on parempaa ja osa huonompaa, Californiamakit ei rokkaa ihan niin täysillä, mutta loistavia korvaajia löytyy. Ankeriasmakit on supereita.
Ja jos nyt siis ihan tarkkoja ollaan, niin mä en oo käyny kun yhdessä sushipaikassa, koska en uskalla hairahtua jos muissa onkin huonompaa. :D

Jostain syystä mä oon kuvissa kirkkaanpunainen. Älkää välittäkö, en oo palanu hengiltä vaan valaistus tekee sen, eikä mulla oo mitään hienoja ohjelmia, millä korjata.

Toi keskellä oleva liejukesushi on ihan superhyvää. Lienee kai joku frittirapumaki.
 
Tää meijän lähisushipaikka on nimeltään SushiKo ja nettisivujen mukaan on Washingtonin vanhin sushiravintola. Näitä on kaupungissa kaks, toinen tosiaan ihan meijän nurkilla. Meillä meni pitkään, ennenku uskaltuduttiin sisään tänne, koska tää on todella hämysen olosessa varaston näkösessä rakennuksessa ja aina ulkoapäin ihan pimeen näkönen. Ei tää tosin kirkkaudellaan häikäse sit sisään päästyäkään, mutta on kuitenkin hyvinkin siisti ja asiallinen paikka. :) Suosittelen.
 
Mulla on jakaa teille muutamia kotikuvia myös. Ei valitettvasti ihan kaikkea vielä, koska niin kauan kun lamput ei oo katossa kaikkialla, huomasin, että kuvista tulee tosi pimeitä ja huonoja. Alla kuitenkin jotain yksityiskohtia, joita jotenkuten sain kuvaan napsittua.


 Kenkätilanpuute on kriittinen. Vaatehuoneiden lattiatasot on täynnä, kaikissa kenkälaatikoissa on vähintään kaks paria kenkiä ja tähänkään kasaan ei oikeen enää mahdu. Mitä tämä on? Pitääkö mun vuokrata varasto?
 
Lintuhäkki sai asukkaat ja löysi paikkansa.

Tarina kertoo, ettei taulutarrat toimi, joten hakattiin sata naulaa makkarin seinään.

Viime perjantaina kävi vielä lattiamiehet hiomassaa jotain edellisen asukkaan jättämää ikitahnaa lattiasta ja sen jälkeen saatiin uus hieno vahaus ja lakkaus lattiallekin. Nyt kiiltelee. Myös sähkömiehet kävi tsekkaamassa parit toimimattomat pistokkeet. Nyt ollaan melkeen ku toimivassa kodissa siis.

 

Ja ainiin, piti vielä kertoa että meitä lähestyy parhaillaan uutisten mukaan tän kesän ensimmäinen nimetty trooppinen myrsky, Andrea. Sitä odotellessa. :D

Semmosta täällä, mimmosta siellä?

Haleja,
Lau

4 kommenttia:

  1. Uuh, näyttää kaikki aivan liian hyvältä...pitääpä kipasta kylään.
    Annetaan Andrean ohittaa kaikki meidät lempeästi:)
    Haltsut lähettää mammi joka odottelee lapsiaan kotiin, toista töistä ja toista kielimatkalta. "Ikuista odottamista". Tervetuloa klubiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa. :) Andrea tais mennä nätisti ohi, pientä vesisadetta korkeintaan täällä. Hali. :)

      Poista
  2. Kenkävarasto! Eiku vaatehuone.. Siis jos on vaatehuone, niin eikö kengille pidä olla hyllyt?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. varmaan pitäs, en vaan tiiä minne ne laittas. :D

      Poista