sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Sanoinko jo, että täällä on kaaos?


Otsikko kertookin kaiken oleellisen viime päivistä.
Suomen muuttolaatikot rantautu keskiviikkona ja käsille on riittänyt tekemistä sen jälkeen.
Kuvat kertoo enemmän kuin tuhat kirosanaa.




Haluisko joku selittää miks meillä on mukana mm. makuupusseja ja -alustoja? Entä mitähän me tehdään jätesäkillisellä normilakanoita meijän kingsize sängyssä? Jostain syystä myös Peten kirpparille menossa olevat vaatteet on pakattu mukaan.
Parastahan tässä kaikessa on se, ettei meillä oo minkään maailman varastotilaa täällä, vaan kaikki tavara pitäs nyt ujuttaa kaappeihin ja laatikoihin sit. Pete on vaaralle luonnollisesti ottanu mukaan kaikenlaista erittäinkin tärkeetä, kuten laminointikoneen. :D

Onneks jopot tuli pelastamaan päivät. :)
 
Jopoilla tosiaan onneks pääsee aina satunnaisesti kaaosta karkuun. Eilen käytiin järjestelyjen keskellä hakemassa kaupasta vähän päivällisaineksia ja saatiin lopputulokseks 3 unohdettua ainesosaa päivän ruoasta. Tehtiin sit lämpimiä leipiä, joteka onneks on ihan järkyttävän hyviä. :)
 
 Jos joku ei arvannu, niin nää kuvat ei oo muun leivistä.
Mun leivissä näkyy vaan juustoa ni ei ollu kauniita kuvattavia oikeen. :D 
 
Aina satunnaisesti tässä on ehtiny uloskin nauttimaan muutenkin kauniista kesäpäivistä. :)
Täällä on menossa ihan hurjaa hulinaa. Maanantaina on Memorial Day ja koko viikonlopun on kaikenlaista tapahtumaa ja huikeeta alennusmyyntiä kaupungissa. Koko kaupunki on ku Stockmannin hullut päivät. :O Me on visusti pysytelty sivukujilla toistaseks, mutta tänään ajateltiin uskaltaa ihmisten keskelle ihmettelemään. Tänään täällä on myös vuosittainen Rolling Thunder Run- tapahtuma, http://rollingthunderrun.com/, jonka aikana kaupungin läpi ajelee reippaasti yli 300 000 (350 000 v. 2008) moottoripyörää. Se on aika monta, katotaan josko saatas letkaa kuviinkin ja esittelyyn. :)
 
 
 
Uus raitakassi, jonka mä varmaan lainaan ikuisiks ajoiks. :D


Eipä tässä kai muuta hurjaa tarinaa iskettäväks tälle päivälle, ens viikolla ajattelin ilahduttaa teitä mahdollisesti jonkunlaisella ruokapostauksella, kun niille tuntuu olevan kysyntää. Ilmeisesti munlaisen ilmiömäisen kokkailijan ruokavinkkejä kaivataan kovasti. Nyt kun on toi kalusto kunnossa, kuten keittiökuvasta näky, saattaa ruoanlaittoinnostus taas olla huipussaan. :D

Ihanaa kesäsunnuntaita.
Lau

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti