sunnuntai 18. elokuuta 2013

Intialaista halinallepaidassa


Me ollaan taas käyty syömässä. Aina vaan. Ei tässä periaatteessa ehi oikeen muuta tekemään. Hirveellä duunilla 7kk punnituksessa olin saanu piirun verran reilu 6 mahakiloa kerättyä ja nyt on vielä 1,5kk aikaa keräillä loput. :D

Viimeisin uus ruokailututtavuus oli paikallinen intialainen. Intialaista ruokaa on pohdittu pariin otteeseen, muttei oo tätä ennen saatu aikaseks perehtyä asiaan siinä määrin, että olis selvitty johonkin ravintolaan asti.
Nyt lampsittiin Adams Morganiin tohon viereen ja käytiin syömässä YELPissä riittävän monta tähteä saaneeseen paikkaan. 

 Ihanat Adams Morganin värikkäät talot. :)


Mulla oli aikuisten halinallepaita. 
Se on mun lemppareita, mut tekee vähän tiukkaa ahtautua siihen tällä hetkellä. :D

Ruokailu aloteltiin oluella ja vedellä. 

Lopeteltiin järkyttävän täydellä vatsalla. :D

Musta ei tulis koskaan kovin tehokasta ruokabloggaajaa, koska tää on aina se tilanne, josta itteni löydän. Just ja just ehkä saan kuvan alkupaloista, mut pääruoka on tasan nielty ennen ku kukaan ehtii seuraavan kerran ottaa kameraa käteen. :D 

Sit mulla olis yks kysymys näistä intialaisista ruoista, samoin ku kiinalaisista. Miten paljon ne niinku normaalisti oikeen syö? Meillä oli butter chickeniä ja jotain tandoori chiken masalaa. Riisi oli yhteinen ja korissa naan-leipää. Kaikkemme annettiin, mut saatiin syötyä n. puolet. Multa jäi voikanaa kellumaan siihen kippoon, riisikippo on puolillaan ainaki ja Petekään ei kovin paljon yli puolenvälin päässy ton ruokansa kanssa. Kuka näihin pystyy? Vai kuuluisko tossa ottaa kahestaan yks kippo riisiä ja yks joku ruokahomma? 

Me otettiin ekaa kertaa ikinä tältä reissulta doggybagi mukaan. :D 

Siellä ne on, seuraavankin päivän ruuat. 

Otettiin vielä pienet ruokalevot ennenkun suunnattiin kotiin. 

Henkselimies henkseleineen vaan nojaili koleesti, 
miksei se ikinä syö niin paljon ettei pysty ees seisomaan. 
Onks tää joku naistenvaiva?

Me käytiin viikolla muuten Capitol Hillissä "turistikierroksella" kun autokuski-naapurin joku kaveri on siellä töissä. Mulla on salaisuuksia siitä reissusta jaettavaksi ens kerralla. :)

Nyt mä toivotan rentouttavaa sunnuntaita ja palataan alkuviikosta.

Haleja,
Lau




6 kommenttia:

  1. Ottakaa mut mukaan syömään niin ei tartte tota doggybagii!! mukavaa lueskella tätä sun blogii aina välillä niin pysyy kartalla siitä mitä teillä menee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, pitää miettii oisko kannattavaa perustaa jonkunnäkönen pikalinja jota pitkin vois lähettää ruoanjämät sinne? :D

      Poista
  2. Joo, R mukaan vaan, niin kaikki jämät tuhoutuu ;D

    Jos oikein hyvin käy, niin kaappaan viimeistään ens kesänä R:n mukaan ja tullaan teille kylään. FYI myös R:llekin. ;D

    Ois kyl ihan superii tulla jo tän vuoden puolella, mut ei taida (ehkä) ihan onnistua. :'(

    Ootte raksuja ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tulkaa ens kesänä. Siskolla on häät jossain kohtaa kesää oletettavasti ja mulla 30v synttärit, joten mekin ollaan varmaan viettämässä kesälomaa suomessa jossain kohtaa.

      Voin kertoo et tän vuoden puolella on heti minihenkselimiehen syntymästä eteenpäin koko loppuvuos vierailua täynnä. :D Ens vuos on parempi. :))

      Poista
  3. Ainii ja toi Care Bear -paita on ihQ ❤

    VastaaPoista