sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Adams Morgan Day

Tadaa, enemmän kuin yks postaus kolmeen kuukauteen! Tällä kertaa niinkin ajankohtaista asiaa, kuin tänpäivästä. Surprised? Siirretään ne synttärikuvat ens kertaan ku tämmönen hurja ajantasainen tilanne kerranki on käsillä.

Me käytiin aamupäivällä kipasemassa Buy Buy Babyn kautta ostamassa Miolle uusi isojen poikien turvaistuin autoon, koska vanhaan alkaa pituusrajat tulemaan pian vastaan. Mä en kestä, että Mio vaan kasvaa kokoajan. Alle kuukaus ni "pikku"mies täyttää vuoden. Huh. Miten se olikaan, imettää voi noin kuusvuotiaaks? :D

No anyway, me sieltä turvaistuinostoksilta syöksyttiin kotiin äkkiä, et ehdittiin käymään vielä iltapäivästä Adams Morgan Day- festivaaleilla kurkkaamassa meininki. Nää on jokavuotinen perinne tarinan mukaan. Kadut Adams Morganin kaupunginosassa on täynnä ihmisiä ja kojuja, joissa on myynnissä kaikkea ruuasta koruihin ja hyväkorkoisiin lainoihin.












 
Ihan hauska meno oli, ihmisiä tosin niin paljon, että rattaiden kanssa oli välillä vähän hankala liikkua. Selvittiin kuitenkin hengissä ja kurvattiin vielä päättämään päivä läheiseen leikkipuistoon. Matkalla ja puistossa otettiin asiaankuuluvasti muutama söpöilykuva blogiin. Alla siis lähinnä pelkkää pikkumiestä äiteineen ja iseineen. Mio on muuten hauska puistokävijä. Me mennään hirveellä tohinalla aina sinne sisään, Mio huutelee jo edellisestä korttelista erilaisia kannustushuutoja innoissaan ja heti ku päästään perille, sitä kiinnostaa koko puisto noin nolla ja sen sijaan se alkaa lappaa kaksin käsin roskia ja hiekkaa mun tai Peten käsiin. Toiset lapset on lähinnä häiriötekijöitä tässä intensiivisen toiminnan keskellä. :D
   
 
 
 
  
Isi teki hienoja Dino-kakkuja. Mio ei ollu niin kiinnostunu,
mutta eräs toinen pikkupoika oli niin vaikuttunu,
että kävi kutsumassa Isin isojen poikien puolelle leikkimään
(puisto on siis jaettu kahteen osaan, pikkusille ja isommille).

Mio oli vähän huolissaan, ku Isiä haettiin leikkimään.
 

Tän jälkeen Miokin vähän kiinnostu Dinosta.
 
 
 
Mio konsultoi sujuvasti maaperäjuttuja tänään.
Tää isotukkanen poika osotti tätä pistettä maassa ja tokas: "Wä",
johon Mio sitten asiantuntevasti totesi: "Tu".
Asia oli luonnollisesti sillä loppuunkäsitelty ja molemmat tyytyväisenä lähti omille teilleen. :D
 
Me saatiin perjantaina myös meijän 6 vkoa korjattavana ollu auto takasin ja mä en oo ollu pitkään aikaan mistään niin ilonen. Tätä maata ei oo todellakaan tarkotettu käveltäväks. Alla on oltava vähintään neljä rengasta, jos haluaa selvitä. Musta tuntuu kun olisin saanu elämän takas ku auto on pihassa. Ah, amerikka. Mikä ihana turhuuksien maa.
 
Nyt mä meen kuulkaa muuten ottamaan yhden siiderin. Musta on tullu ihan villi ja ainaki melkeen kerran kuukaudessa mä juon viikonloppuna illalla yhen alkoholipitoisen juoman. Kun Miokaan ei enää öisin oo ruokajutuista kiinnostunu ni täällä voi äitikin ihan sekavasti heittää imetysliivit nurkkaan ja humaltua raivokkaasti. Mä en tiedä onko se koomista vai huolestuttavaa, että oon ihan edesvastuuttomassa humalassa yhen 0.33l limusiiderin jälkeen. Yleensä meen nuuukkumaan n. 5 min. sisään sen juonnista etten nolaa itteäni. :D Siispä öitä ja suomeen hyvää huomenta.
 
Halit,
Lau

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti