sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Thanksgiving

Ihka ensimmäinen kiitospäivän ateria tehty ja syöty.
Listalla oli kalkkunan ja omena-pekaanipähkinä-leipä -täytteen lisäksi bataattilaatikkoa pekaanipähkinöillä ja vaahtokarkeilla, ruusukaali-pekoni -paistosta, kermakastiketta ja karpalokastiketta. Jälkkäriks sitten tosiaan perinteinen kurpitsapiirakka.
Kaikista hurjista ennakkoluuloista huolimatta mun ehdottomaks pääruokalemppariks pääty se vaahtokarkitettu bataattilaatikko. Se oli kalkkunan kanssa ihan huikeen hyvää. Ei ihan niin hitti kun joulukinkku ja laatikot, mutta yllättävän lähellä. Suosittelen ehdottomasti.
Ja kurpitsapiirakka! Se oli taivaallista. Mausteina mm. kanelia ja inkivääriä ja päällä karamellisoituja pekaanipähkinöitä kinuskissa. Mä söin ennen ruokaa yhen palan ja ruoan jälkeen neljä. :D Nyt mä yritän loppua vähän säästellä kun sisko tulee huomenna käymään ja haluisin maistattaa piirakkaa silläkin. Saa nähdä kuin käy. :D


Tästä se lähti. Käytiin edellisenä iltana astiaostoksillakin.

Takarivissä leipien seurana se kurpitsapiirakka, mut kuva on huono. Maku kuitenki hitti.

nom.

Sit asiasta ihan kukkaruukkuun. Tiettekö missä käytiin eilen!? Drive in -pankkiautomaatilla!! Ihan mieletöntä. :D Siellä oli 2 linjastoa, toisessa pelkät automaatit ja toisessa sai jutella virkailijan kanssa puhelimessa ja siellä oli sellaset rahasukkulat, joilla pysty lähettämään rahaa ees taas. Me käytiin vaan automaatilla, oli niin edistyksellistä, ettei uskallettu lähteä virkailijalinjastolle ollenkaan. Vaadin samanlaiset suomeen. :D 



Saatiiin rahaa!

Eilen oltiin reissussa taas joulukrääsän ostelussa, mut mä en vielä vilauta nitä, vaan esittelen niitä sit kerralla. Sanon vaan, että meillä on ostettuna 190 joulupalloa kuuseen. :D Oh noes. 

Käytiin muuten eilen Walmartissakin. Never again. Kauhee roskis.

Illalla oli Virginian puolella kuulemma ukkosta tulossa. Taivas oli ainakin nätti. :)


ps. Mio piti tänään reilun 4 tunnin välin ruokailuissa. JEE! 
Harmi vaan, että tämmöstä ei tapahdu öisin. :D


Halit,
Lau

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti