tiistai 7. tammikuuta 2014

Joulu on ihan loppu nyt

Joulu tuli ja meni. Salamannopeesti. Enää ei kai virallisesti saa syödä laatikoita ja kinkkua. Joulukuusenkin mä menin riisumaan nakuks eilen. Nyt on sit enää vuos seuraavaan.

Meijän joulu meni tyypillisesti syödessä. Meillä oli myös suomivieras koko joulun kylässä. Oltiin ostettu jotain tuhat suklaakonvehtia ja oli vielä suominameja ja kaikkea kaapeissa. Oli ihanaa.



 


 
Me saatiin yhet joululahjat kaikki jo aattoaamuna. Jokaiselle oli oma Ugly christmas sweater kit. Ihan mielettömiä luomuksia saatiin aikaseks. Twitterissä tai jossain olis ollu kisa rumimmasta christmas sweaterista, mut meillä kävi huonosti ku tuli vahingossa niin mielettömän hienot paidat, ettei toivookaan osallistua.





Myös pukki kävi ihastelemassa omatekosia paitoja. Oli kade, veikkaan.
 
Mio oli niin iso poika jo, ettei ees yhtään jännänny pukkia. Ties olleensa kiltisti ilmesesti.
 
 
 Pukin käynnin jälkeen alko syömäjuhla.
Ruoka oli ihanaa, vaikka mm. mulla oli pienet kätöseni osittain pelissä sen valmistumisessa.


Sit tutkittiin kuka oli ollu kiltein. Mä voitin. Jotain tekemistä asialla saatto olla sen kanssa, johtu että olin pakannu kaikki joulusuklaat itelleni kuusen alle, etten söis niitä ennen joulua.
 
Mio sai joulupukilta mm. lumilautailevan koiran, jonka ostohinta lyhentämättömänä menee paikalliselle lastenairaalalle tutkimustyöhön. :)

 
Joulun välipäivät meni aikalailla samaa kaavaa aaton kanssa. Lähinnä siis syötiin. :D Suomivierasta käytettiin toki kaupungilla pyörähttelemässä ja kaupoilla vähäsen. Tarkotuksena oli myös käydä baptistikirkossa kuuntelemassa gospelia joululaulua, mutta ei saatu aikaseks. JA meinattiin mennä käymään Gaylordissa(!!), koska siellä on kuulemma joku maan isoin joulukuusi tms. mut ei me sit koskaan sinnekään menty. Siellä tosin on pakko joskus jo ihan myyvän nimensä takia käydä. Viimestään ens jouluna. :)
 



Semmosta täällä. Vuodenvaihteesta ei hirveesti oo kerrottavaa. Me mm. nukuttiin, syötiin ja katottiin ilotulitus telkkarista. :D Täällä ei taida saada siviilit raketteja kovasti ammuskella ja olikin ihanan hiljasta ja rauhallista koko illan. Tää ammuksettomuus pitäs jalkauttaa suomeenkin. Mä inhoon suomen uutta vuotta. Minnekkään ei uskalla mennä ku saa saletisti jonkun juopon raketista silmään. Mur.
 
Mä lähen toimimaan maitobaarina vaihteeks.
 
ps. meillä on tänään -11 suomiastetta kylmä!
 
pps. Ihanaa alkanutta vuotta kaikille.
 
Halit,
Lau
 
 
 

2 kommenttia:

  1. Ihanaa alkanutta vuotta teillekin!
    Mahtavat nuo ugly sweaterit, tahtoo kans!
    Ja Mio on vaan niin suloinen.

    VastaaPoista
  2. Komppaan edellistä! IhQuu tätä vuotta!

    Ja täällä tosiaan vuodenvaihde on ihan hanurista. Meli reppana on vielä ihan helisemässä paukkujen kanssa. Onneks nyt meni suht rauhallisesti, ehkä yhteensä 1h paukuteltiin eka kuudelta ja sit keskiyöllä.. Mut komppaan myös sitä, et jätettäis ne miniraketit pois kokonaan ja annettais isojen rakettien paukkua, niille varatuilla paikoilla ja vielä paukuttelijoille joku lisenssi, että saa paukuttaa. Niih!

    Can't wait to see you ja tutustuu minimies-Mioon! ❤ ❤ ❤

    VastaaPoista