perjantai 5. huhtikuuta 2013

Shopaholic?

Tää on kyllä hullu kaupunki, tiiättekö miks? Täällä ei oo juuri mitään shoppailumahdollisuuksia. Itkettää ihan ku ajattelee. Onneks tosin ne vähäiset kaupat mitkä oon bongannu, on melko hyviä. :D

Kävin pari päivää takaperin tutustumassa Georgetownin alueeseen, jolla on kuulemma kulmakunnan kuumimmat shoppailukadut. Olin kyllä vähän pettynyt, täytyy myöntää. Mielenkiintosia vaatekauppoja siellä oli ihan kourallinen: Diesel, All Saints, Urban Outfitters, American apparell ja Zara (pienempi kun ykskään suomen).
Oli siellä sit H&M ja jotain Abrecombie & Fitchiä ja Ralph Laurenia ja semmosta vähän vähemmän kiinnostavaa kauppaa missä en käyny ees sisällä.

Onneks tilannetta vähän helpottaa se, että kenkäkaupoista siellä oli kaks aika kovaa: ALDO ja Steve Madden. Nam!

Ja toki nettikauppatarjonta on täällä aika paljon kukkeampaa kuin suomessa. Eli ei hätää, kyllä kaikki ylimääränen raha kulumaan varmasti saadaan. ;)
Lisäks sitte ihan vieressä, Virginian puolella, on kuulemma aikamoiset shoppailumeiningit ja outletit. Sinne ajaa tästä autolla n. 15min. Ei paha. Ja on täälläkin jotain kauppakeskuksia vielä mistä näyttäs Forever21:set ja Victorias Secretit löytyvän. Pitää käydä niitä vielä kurkkimassa kun on aikaa.

Yllätyin oikeen nettikauppoja selaillessani miten on mainostekstit muuttunu kun läppäri on siirtynyt toiselle puolelle maailmaa. Kaikkissa maailman nettikaupoissa on ilmainen yön yli kuljetus ja palautus tänne. Riippumatta siitä onko nettikauppa lontoossa vai espanjassa. Loistavaa, sanon mä. Ja kaikki ne kaupat joilla ei suomeen ole nettikauppaa ollenkaan (esim. Zara) toimittaa tänne kyllä. 

Mutta nyt siis asiaan, eli ihaniin Steve Maddenin kenkiin.


Ihkut bootsit! <3

Ja mieltsit korot! :)



Bootsit oli alessa 75 dollaria ja korkojen normihinta muistaakseni jotain 90 dollaria. Mutta kauppaan sisään mennessäni sain käteen raaputusarvan, josta raaputtelin itselleni 20% alennuksen ostosten loppusummasta. Kengät jäi siis yhteensä maksamaan reilu 130 dollaria, joka on euroissa n. 100e.
Melko edukasta siihen nähden, että Steve Maddenin bootsit suomeen tilattuna maksaa vähintään 150e ja korkkarit on järjestäen yli 100e.

Kyselin siinä kaupan sedältä, että onko ihan normi käytäntö jaella alennuksia, mutta kuulemma oli "holiday special" ja usein loma-aikoina muutenkin vastaavia tempauksia tarinan mukaan järjestelevät. Käy mulle.

Mitä sitten taas tulee ruokashoppailuun, on tää kyllä mieletön pikaruokien taivas. Jumankekka mikä määrä erilaista kiinaista, japanilaista, intialaista, amerikkalaista ja muuta pikaruokalaa tähän maahan mahtuu. Ruokapaikkoja on "ostos"keskuksissa aina koko kerroksellinen tai muualla yks kokonainen kadunvarsi täynnä. Tähän mennessä on testattu mm. eksoottiset McDonalds ja Subway. :D Molemmissa söin samaa mitä yleensä suomessa ja molemmissa se oli parempaa. Miten voi? Ainekset ihan samat.
Tosin Subissa täällä tuli täytteeksi kahta erilaista jalopenoa ja pinaattia. Pinaatti erityisesti oli ihan huippua siellä kananrintapatongin raossa.

Ollaan me muutamissa muissakin ruokapaikoissa käyty. Yhdessä hyvässä kiinalaisessa ja sit oli joku hampurilaismesta, josta en tykänny kun hampurilainen maistu vaan palaneelle pihville. Sama ongelma mulla on aina ollu Burger Kingin kanssa. Hampurilaisessa pitää olla kunnon majotöhnät ja muut. Pihvin mä osaan polttaa itekkin tarvittaessa.

Tähän astisista pikaruokalavisiiteistä kuitenkin ehdottomaan kärkikastiin on noussut jo yhden vierailun jälkeen salaattipaikka nimeltään Chop't. Käytiin tänään piipahtamassa salaateilla ja oli kyllä ihan mielettömät. Salaatin saa halutessaan kasata kokonaan itse, salaatin valinnasta saakka. Olis kuitenkin mennyt liian vaikeeks, joten otettiin listalta salaatit.



Tässä tää, tukka ja haarukka pystyssä, tarkkailis seinän listasta, olisko sittenki ollu jotain vielä parempaa tarjolla. Ei olis, Ceasar -salaatti oli täydellinen! 


Tää toinen sen sijaan vaan söi jotain tulista salaattiaan.



Söin luonnollisesti myös muiden salaatit.


Nää teki meijän salaatit. 


Kun salaatin oli tilannu, kaikki ainekset heitettiin leikkuulaudalle ja pilkottiin pieneks semmosella hauskalla molemmista päistä kiinni pidettävällä leikkurilla. Sit kulhoon takas ja soosit päälle. Sai jopa ihan ite sanoa "when" ku oli soosia riittävästi. :) Suosittelen. Nykissä ja Washingtonissa ilmeisesti näitä paikkoja on.

Kaikista näistä ruokamestoista huolimatta mä kyllä odotan omaa keittiötä, kun kuuta nousevaa. Ihan kiva, et täältä saa hyvää ja melko terveellistäkin pikaruokaa, mut mun lempparisapuskat tekee kuitenkin joku ihan muu, kun kukaan näistä pikaruokalan janttereista. :)


Siitä tulikin mieleeni, että kämppäasiaa tulossa. Ehkä vielä meijän tänään, eli teijän huomenna.
Stay tuned.

Lau




5 kommenttia:

  1. Mä vakoilin noita ihan samoja bootseja nykissä, ihanat <3 Lelle

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. O_o great minds think alike. :D On kyl loistavat jalassakin. Voi kävellä kilometrejä ja taas kilometrejä. :)

      Poista
  2. Madden on vaan nnnnniiiiiiiinnnnn ❤ ❤ ❤

    Mullahan lähti sillon NYkistä ne strapleathervarvassandaalit.. Joita ei valitettavasti tullut viime kesänä käytettyä kuin ehkä kerran tai kaks.. Lämmintä kesää odotellessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! <3
      Mut pakkohan suomeen on lämmin kesä tulla, olis noloo jos olis kaks roskakesää peräkkäin? Right? :D

      Poista