sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Sushia sateessa

Sunnuntain kunniaksi käytiin vesisadetta pitämässä Sushilla. Vesisade ja sushi alkaa olemaan jo perinne.

Päätin et voi alkaa jo käyttää syysvaatteita ja hattuja vaikka oliski vähän hiki.

SushiKo on edelleen ainoa sushipaikka, jossa me täällä ollaan käyty. Ei oo raaskinu lähteä vaihtamaan kun tuolla on niin ykköslemppareita susheja. :) Pitää ehkä sit laajentaa reviiriä kun saa taas raakaa kalaa syödä. KAKS VIIKKOA!! + viikko yliaikaa saletisti. :D

Tää on myös nätti paikka.

Aina sama tuskanen pähkäily, vaikka kuitenki päädytään suht. samoihin loistovalintoihin. 

Edamamet helpotti vähän pohdiskelua.

Ja se "salainen" pahe, DietCoke.

rapsakat rapu-makit ja Unago(ankerias)- nigirit. 

tempura-jättikatkarapu- ja ankerias-avocado -makit ja rapunigirit.

Vähän on surkeet kieltämättä nää valikoimat kun ei täällä uskalla nyt tohon raakaan kalaan oikeen kajota. Onneks nää rapu- ja etenki ankerias- sushit on ihan mielettömiä. Mä voisin imutella näitä ankeriasjuttuja menemään tuhansia ja taas tuhansia. Nam.

Henkselimiehellä on erikoistaito. Syö ravut jalkoineen. Yäk. :D

Ens jaksossa taas vähän vauvajuttuja mm. How to take care of your newborn - valmennuksesta. :D Henkselimies on sitä mieltä, että nää valmennukset täällä antaa riittävät valmiudet periaatteessa mihin vaan. Jos esim. imetysohjausta siis joku tarvii, niin tiedoks et henkselimiehen CV:stä löytyy suoritetut imetyskurssit. ;)


Halit,
Lau


1 kommentti:

  1. Äääää! Täällä on jo IHAN pakkanen! :( Sais olla vielä joku 15 astetta ees.. Mut ei. +9 astetta pakkasta. Kylmä. Tänään tuli jotain ihme vesiräntämoskaakin hetken, kun olin matkalla töihin. Höööh. Älä odota sitä kylmää, kyl se tulee, kai sinnekin..? Koita jaksaa sen masun kanssa vielä hetkonen ja terkut henkselimiehellekin!

    VastaaPoista