keskiviikko 11. joulukuuta 2013

The Snickers

Siskon vierailu on kohta ohi. Me ollaan oltu melko aikaansaavia. On mm. ostettu yksi kappale häämekkoja siskolle. :D Ja toki muutenkin tuhlattu sopivat määrät rahaa.

Täällä on ollu talvi. Paikallisten mukaan lumimyrsky. Tarkottaa sitä, että eilen sateli silleen hiljalleen maahan n.2mm lunta. Se oli kamalaa. Shokeeraavaa. Kaikki virastot ja koulut laitettiin kiinni, eikä henkselimieskään menny töihin, koska sinne ei kukaan muukaan ollu päässy myrskyn takia. Tää on hauska maa.

Lisäksi me ollaan syöty herkkuja ihan älyttömästi. Mm. maailman isoin snickers laitettiin ihan kertalaakista napoihimme. Se oli häämekon lisäksi viikon ehdoton kohokohta. Alla myös kuvatodisteita aiheesta runsain määrin. Valitettavasti kuvat on kaikki puhelinlaatua. Älkää suuttuko.





Ollaan me sit myös käyty penkkiurheilemassa. NBA-juttuja, tiedättehän. Mä en tiiä. Mut kysyin siskolta äsken ja se kerto että sielä pelas Wahington Wizards ja Milwaukee Bucks. Bucks voitti. 

Setä soitteli hienosti ämpäreitä Verizon centerin kulmalla.

Mion peli-ilme oli tää. Mun oli suunnilleen sama.



 Toi mies, joka roikkuu korista, teki just korismaalin. :D


Ollaan me sit myöskin harjoteltu tätä käsien varassa nököttämistä ja aletaan olemaan siinä jo melko hyviä. JA Miolla ei tuu onnettomuuksia ohi vaippojen enää juurikaan! TÄTTÄRÄÄ! Ilmeisesti se oli niihin vaippohin alkuun liian pieni. :D

Täti toimii hyvänä punnerrusalustana. Kaula-aukko luokkaa Kim Herold. 

Ja sitteriä ei toki meillä pöydällä pidetä, koska se on kiellettyä.


Washington kuittaa ja jatkuvasta lumimyrskystä huolimatta lähetään ehkä ulos kävelylle. :D

Halit,
Lau

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti