keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Kotimaa kun taakse jäi

Kröhm. Oon alottanu tän postauksen kirjottamisen reilu kk sitten. Mutten osaa sanoa mistä syystä sitä ei oo koskaan julkastu. Autenttisen lomaltapaluukokemuksen säilyttämiseks en kuitenkaan alkanu tätä sen kummemmin muokkaamaan, vaan lisäsin vaan tän informaatio-osuuden tähän alkuun. Hiton vanhaa kuulumista siis alla:

Suomiloma on taas ohi. Salamannopeasti se menikin tällä kertaa.

Toisin kuin edellisellä Suomen reissulla, nyt ei kertaakaan ehtinyt tuntumaan siltä, että mielummin olisi kotona. Vähän jopa harmitti jättää suomen kesä.

Harmitti myös, ettei taaskaan kaikkia kavereita ehtinyt millään näkemään. Aika ei vaan riittäny.
Onneks Mio kuitenkin pääsi moikkaamaan iso- ja normikokoiset mummit, ukit, ja kaikki muut sukulaiset serkuista täteihin ja enoihin. Mio oli huomattavasti rennommin sukuloimassa, kuin olin pelännyt. Pientä jänskätystä oli ilmoilla alkuun, mutta kaikkien kanssa tultiin kavereiksi suht. nopeesti ja kivuttomasti. Äitikin pääsi ottamaan vähän henkeä. Kiitos kaikille "lapsenvahdeille". :)

Mä luulin, että melkeen 6 vkoa suomessa olis ihan kohtalaisen pitunen aika, mutta siskon juhannushäiden jälkeen suunnattiin Lohjan ja Kuhmoisten kautta Kuopioon ja sieltä takas tultuamme reissua olikin yhtäkkiä enää reilu viikko jäljellä. Tästäkin reilusta viikosta toki sitten nelisen päivää podettiin oksenustautia. Jee. :D
 
 
 
 



Siskon häistä ei oo kuulunu mitään virallisia kuvia vielä, joten tässä vaan muutama kuva meistä häätamineissa. Jos sisko antaa luvan, niin mielellään näyttelisin parit iiihanat hääkuvatkin tulevaisuudessa. :) 
 
Käytiin loman aikana myös tosiaan mökillä kuhmoisissa ja vaikka en oo hetkeen enää ollu kovin innokas mökkeilijä, tällä kertaa viikko luonnon helmassa hurahti suht. kivuttomasti. Viikon aikana kerittiin aika aktiivisesti myös verestämään nuorena plikkana hankittuja eräjorma-taitoja.
 



 
 Kalatarina
 

 
Maalaushommia
 
  




Mökiltä ajettiin tosiaan suoraan Kuopioon muutamaksi päiväksi ja päästiin sielläkin pikavisiitille mökille. Ja syötiin tietty kalakukkoa! :D 
 

 



 
Sen pituinen se. Ehkä ens kerralla vähän menneiden muistelua synttärikuvien muodossa (ei pystyny laittamaan tähän samaan, olis menny hullutteluks) ja sit ajankohtaisempiin aiheisiin. :D
 
 
Halit,
Lau
 

1 kommentti:

  1. Jei! Taas on kyllä niin ihanuita kuveja teistä kaikista. Ja Mio on vaan niin ❤

    VastaaPoista