sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Talvea ja joogaa

Me ollaan Mion kanssa alotettu muutama aktiviteetti. Yks näistä on Mommy and Me Yoga Fit. Joogatuntina ne sitä myy, totuus on kuitenki lähempänä jotain armeijahenkistä lihaskuntohulluttelua.
Ne joiden vauvat nukku, sai ottaa kolmen paunan (n.1.5kg) käsipainot. Me loput sitte jumpattiin kuka minkäkin painosilla vauvoilla. Mä taidan ens kerralla järjestää Mion unten maille ennenkun mennään tunnille. toi 7kg pikkuihminen on näin pitkän treenitauon jälkeen joihinkin liikkeisiin vähän liikaa. :D ja tosiaan joogasta se tunti oli kaukana. Alkuun tehtiin joku seisova koira- asento ja sit lopputunti nosteltiin tuhannen kilon painosia lapsia suorille käsille ja muuta hyvin epäjoogamaista. Mut summasummarum: Se oli ihanaa! Melkeen vuoden tauon jälkeen oli ihan mieletön fiilis päästä tekemään jotain oikeesti hikistä. Ens viikolla uudelleen, jos tää lihaskipu on jo siihen mennessä helittäny.

Lisäks me käytiin viime viikolla Infant Massage- tunnilla. Se on kolmen kerran setti, jonka jälkeen mä oon aika tykki hieroja sitte. Tänään oli kolmas päivä kun hieroin Mion jalat kotona ja se selkeesti jo pikkasen ymmärs rauhottua hierottavaks. Huippua. :)

Keskittynyttä jalkahierontaa.


Yks asia mua vähän ihmetyttää. Kaikki maailman lapsen kanssa harrastettavat asiat tapahtuu ihan käsittämättömän aikasin aamulla. Hieronta on joskus 11.30 (aiempi tunti olis ollu jopa 10.30, voitteko käsittää?) Mistä tää johtuu? Onks se joku juttu, että kaikkien mutsien lapsineen on oltava tohon aikaan jo pitkällä päivässä menossa? Me nimittäin herätään niihin aikoihin vasta. Tai no joskus 10 aikaan, mut siinä tulee kiire jos pitää itse kunkin hoidella kaikenlaisia aamutoimia ja muuta ennen lähtöä. Eikä tosiaan tee mieli repiä itteäni Mioa sängystä aiemmin ylös vaan siks et pitää lähtee "joogaamaan" tms. Myöhempiä harrastuksia lapsellisille, kiitos!

Mio lähdössä harrastamaan.

Ilmotin meijät myös vauvauintiin. Seki on joskus klo 11 aamulla. Naurettavaa. Hukkumisen todennäkösyys on niin aikasin aamulla mun mielestä kohtalainen. Jopa siinä lastenaltaassa.

No mutta, asiasta kukkaruukkuun. Meillä oli kuulkaa talvi tässä välillä. Pakkasta oli jopa 11 astetta suomen mittakaavassa. Koko kaupunki oli taas sekasin. Erityisesti mä sain talvi-iloa uutisista. Siellä kerrottiin, ettei koiria saa viedä ulos, koska on liian kylmä. :D Sanoinko jo et oli 11 astetta pakkasta? 11. yksitoista. Sellattiis.

 
 
Me lähetään Health and Fitness Expoon ny. Palataan.
 
Halit,
Lau
 
 
 

1 kommentti:

  1. HAH! Mä voisin tohon koirien ulkoilukieltoon sen verran, että Meli ja Nuppu yhtyy tohon. Kun menee yli 10 pakkasasteen, ei enää huvita olla ulkona ja lumikin takertuu varpaiden väliin ikävästi ja jos vielä tuulee niin.. HEIDO! Takas sisään peiton alle. :D

    Mut kurja totuus on (oi, oudot ja tyhmät jenkit, jotka sanoo, että -11 on liian kylmä ulkoiluttaa koiria), että koirut vaan yleensä tarvitsee tehdä tarpeensa ja yleensä myös ulos. Ainakin täälläpäin maailmaa. Tsih!

    VastaaPoista